Floda BoIF

Referat

Referat: Kareby IS - Floda BoIF

Äntligen islossning
Ny match denna gången på en torsdag. Inte lika mycket folk, mycket säkert beroende på studentfirande och torsdagskväll, men trots det nästan 100 personer som hittar ned till Kareby Hed. Som vanligt nästa så tar vi tag i taktpinnen och för spelet. Floda får mest jaga boll medans vi spelar och springer. Efter 10 minuter har vi skapat dels ett friläge och ett par riktigt fina hörnor, men ingen utdelning tyvärr. Floda sticker upp lite då och då och det märks att dom är farliga om dom kommer till lägen.
Efter 27 minuter dock så får vi ett par bra löpningar och en fin boll från Ola hittar fötterna på Emil och 1-0. Lite repris på första seniormålet 2018 då en 15 årig Ola lägger en fin boll på en 16-årig Emil och Karebys historiska mål blev ett faktum..
Nästan som vanligt så går vi in till paus med en ledning och där vi har varit spelmässigt ganska överlägsna våra motståndare så spänningen lägger nästan lika utanpå när vi går ut till andra.
Och Floda börjar piggare i andra och ligger på lite mer och lyckas störa oss rätt bra, som tur är utan att skapa några ritkgt farliga chanser före dom kommer till ett riktigt bra skott som Gille står i vägen för.
Sen tuggar vi in oss bra igen och återtat föringen i matchen. I 81 minuten har Backe lte lekstuga med en Flodaback i deras strafformåde och Flodaspelaren ser ingen annan utväg än att stoppa Backe på ett oshysst sätt. Straff - Harry - mål.
Efter det så är det inget snack om det..
86 minuten. William snurrar upp - hittar Backe som sätter en tunnel på målvakt.
I 91 minuten kommer dock kvällen läckerbit som en liten avslutande shownummer. Erik kliver in och får bollen på mittplan - drar iväg 20 minuter och skapar en Rondo med 4 Flodaspelare runt sig... hittar den enda luckan ut från rondon och vips så är William ensam med målvakt och 4-0 ett faktum.