Kareby IS

Referat

Referat: Romelanda UF - Kareby IS

Kungälvsderby igen.
Det kunde väl kanske inte vara sämre förutsättningar för Kareby den här kvällen. 10 spelare från truppen frånvarande av olika anledningar vilket gjorde att både målvakter som skulle spela ute, några som nästan inte tränar och även Oscar vår 08:a fick mycket speltid under kvällen. Dessutom serieledarna på andra halvan av planen gjorde inte saken mycket bättre. Men dom som var där och skulle spela var tända till tusan och beredda att bita ifrån sig. Och vilken start grabbarna gör. Vi spelar boll och Romelanda har inte mycket mer än att slå ifrån sig första minuterna. Vi skapar dels ett friläge och även en frilägesutvisning som domaren säkerligen hade blåst för i minut 50, men nu sker det väldigt tidigt i matchen då en Romelanda back ligger och sprattlar på backen och håvar in bollen med händerna. Så här i efterhand kan man undra hur matchen hade betett sig om det röda,hade kommit.
För nu är Romelanda Romelanda och det dom gör gör dom bra. Trots att vi har 60% bollinnehav så är RUF livsfarliga på sina fasta situationer och aggressiva press..och efter en jämn första halvlek så ligger vi under med 3-0 och matchen är i princip avgjord. Vi har även blivit drabbade av lite skador så emn stor eloge till Oskar 08:a ä, Johan och Robban som nästan inte har tränat och Freddan målis som alla får mycket speltid och gör det mycket över förväntan. Till slut så blir slutresultatet 6-0 och det var inget snack. Men riktigt bra kämpat av alla Kareby killar idag. Alla krigar för varandra och även om RUF absolut var värda segern så är resultatet en hel del i överkant av vad spelet va.