Referat

Referat: IF Vardar/Makedonija - Kareby IS

Årets sista seriematch
Ett tiotal hängivna entusiaster från Karebys supporterskara letade sig ned till Generatorsplan från Kareby denna milt sagt blåsiga lördageftermiddag.

Som väntat så blir det inte något skönspel direkt från något av lagen i detta vädret, men båda lagen försöker spela boll på marken så gott det går. Första halvlek preglas mest av ställningskrig och inga direkt målchanser från något av lagen.

Andra halvlek startar med en kanonkula från Kallin rätt upp i nättaket över Vardars målvakt och 0-1 till Kareby. Efter det så löses spelet upp och det blir lite fler chanser åt båda håll. Kareby kommer löss på vänsterkanten och borde kanske haft en straff vid ett tillfälle, men istället är det Vardars som få en straff i minut 60 istället. Då kliver Freddan fram och räddar den. Fortsatt lite böljande spel fram och tillbaka till Gille kommer in och spela center. Det ger resultat direkt, 0-2 och sedan snudd på straff innan Vardar sätter en redusering. I slutminuten kliver även Berin fram med en fin passning in till Lucas som dödar matchen med sitt 1-3 mål.

Kontentan att Kareby gör sitt jobb, men det gör även Kode i sin match mot Nol och vi hamnar på denna lite smått jobbiga 10. platsen som gör att vi måste avvakta och se innan vi vet utfallet av säsongen. Mer om det i en senare nyhet.